2020 © Furry Friends! - Typefouten en prijswijzingen voorbehouden

Honden trimmen algemeen

Diervriendelijkheid is het uitgangspunt bij trimsalon Furry Friends. Wij werken uitsluitend op een hondvriendelijke manier, wat inhoudt dat we de trimbeurt voor uw kat zo stressloos mogelijk laten verlopen. U kunt een afspraak maken voor een trimbeurt bij u aan huis of in onze professioneel ingerichte salon.

Behandeling algemeen

Wanneer u uw hond wil laten trimmen zult u deze een paar uurtjes moeten afstaan. In eerste instantie zal dit lang lijken maar als u weet wat er allemaal bij een trimbeurt komt kijken valt het eigenlijk wel mee.

Wanneer u, uw hond naar de salon komt brengen zullen wij eerst samen bespreken wat uw wensen zijn voor het model van de hond. Ik probeer altijd, bij elke behandeling, zoveel mogelijk aan deze wensen te voldoen. Tijdens het bespreken van uw wensen kunt ook eventuele bijzonderheden doorgeven, dit zorgt ervoor dat ik hier tijdens de behandeling rekening mee kan houden en de trimbeurt voor de hond en/of kat zo aangenaam mogelijk verloopt. Ik kijk hierbij niet alleen naar het ras en model maar ook naar de conditie van de vacht en welke behandeling daar het beste bij past.

Home Over mij Foto's Contact